3M Events weet voor u de mooiste en de meest fantastische lokaties te vinden om te genieten op topniveau.
We hebben alle ingrediënten in huis om aan uw wensen te kunnen voldoen. Een greep uit de mogelijkheden:
whiskey reizen naar Ierland en Schotland, indien gewenst onder begeleiding van een meesterschenker. Wij bieden u in overleg een gevarieerd programma waarbij de whiskey centraal staat, maar er ook tijd is voor bijvoorbeeld golfen, valkenjacht, exclusief diner op een privé kasteel of bezoek aan een rugby wedstrijd.
culinaire reizen naar Andalusië met verblijf en diner in het El Bulli Hotel in Sevilla, waar de beste kok ter wereld Ferran Adri voor u gaat koken. Naast culinaire hoogstandjes laten wij u het prachtige Andalusië zien vanuit een luchtballon en bezoeken we Sevilla met een futuristische electrische auto. Natuurlijk maken we een tapas tour door de oude binnenstad, ver weg van de toeristische trekpleisters.
culinaire reizen naar Turijn met proeverijen van truffel, chocolade en wijn. Natuurlijk zal een bezoek aan één van de bekende operahuizen niet ontbreken, kunt u een bezoek brengen aan het FIAT museum of een voetbalwedstrijd in het stadion van Turijn bijwonen.
whiskey- en wijnproeverijen op onze culinaire sloep. Voor groepen tot 20 personen maken we in overleg met u een leuk programma waarbij we de proeverijen kunnen combineren met een actief programma of een diner.
3M Events werkt nauw samen met één van de bekendste meesterschenkers van Nederland, Fritz Harig. Als u wat te vieren of te organiseren heeft, komen we ook graag naar u toe!
De mogelijkheden zijn onbegrensd, wij informeren u graag nader.